top of page

Mama Bear Domain Group

Public·30 members
Groin Sorokin
Groin Sorokin

The Quake Felirat MagyarA mai napon kaptunk egy levelet egy magyar indie csapattól, melyben felhívták rá a figyelmünket, hogy előzetest és megjelenési dátumot kapott évek óta fejlesztett horrorjátékuk, mely a Remorse: The List címet viseli. És mivel a játék egészen hangulatosnak tűnik, érdemes is vetni egy pillantást a trailerre.
The Quake felirat magyarA Remorse már csak azért is szokatlan, mert egy magyar vidéki kisvárosban, egy bizonyos Hidegpusztán játszódik. Egészen furcsa élmény volt, mikor megláttam a magyar neveket és a Vigyázz! feliratot az előzetesben. A játék története szerint az a cél, hogy kiderítsük, mi a fene folyik Hidegpusztán, ahol félelmetes szörnyek grasszálnak fel-alá, eső helyett pedig vér hullik alá az égből. A megfejtéshez egy lista visz minket közelebb, amelynek eleinte se füle, se farka.


A Remorse: The List 2022. április 22-én fog megjelenni PC-re, egész pontosan a Steamen, és lesz hozzá magyar felirat is. A csapat vezetője szerint ennek a játéknak a sikerén múlik, hogy főállású fejlesztővé lépnek-e elő, szóval ha tetszik, amit láttatok, akkor dobjátok fel a játékot a kívánságlistára, az sokat segít a független stúdióknak.


Earthquake is a 1974 American ensemble disaster drama film directed and produced by Mark Robson.[3] The plot concerns the struggle for survival after a catastrophic earthquake destroys most of the city of Los Angeles, California.


Early one morning, an earthquake jolts the Los Angeles metro area. On his way to work, former USC football player Stewart Graff, having just fought with his wife Remy, visits Denise Marshall, an actress who is the widow of one of his friends and co-workers. He drops off an autographed football for her son Corry and helps Denise rehearse her lines for a scene she is shooting later that day.


At the California Seismological Institute, staffer Walter Russell has calculated that Los Angeles will suffer a major earthquake within the next day or two. He frantically tries to reach his superior, Dr. Frank Adams. Another tremor hits as Adams and his assistant are working in a deep trench, and they are buried alive. The scientists at the center debate about whether or not to go public with their prediction of a major quake. The acting supervisor insists that if they are wrong, their funding will be jeopardized. They agree on a compromise to alert the National Guard and police so that they can at least mobilize to help deal with the fallout.


Még jó, hogy nem Tinédzser Farkas lett a magyar keresztségben az MTV egykori sorozata, mely a platform és a cím ellenére elég jól fogadott széria lett, tényleg javaslom, hogy adjon neki egy esélyt az is, aki nem próbálta még be, főleg, hogy a Netflix nemrég elvesztette a Bitten-t, nemsokára a Hemlock Grove is le fog kerülni, és tippre ez a vérfarkasos széria sem fogja már sokáig húzni ott. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page